Neem contact met ons op +31 (0)73 656 80 53 of via dit contactformulier

Klanten service

Onze visie

Korver Holland heeft service hoog in het vaandel staan.
Want alleen een tevreden klant toont zich ook loyaal aan ons.

Daarom hebben wij speciaal voor u een service team op kantoor en monteurs op de weg. Zij zorgen ervoor dat zij u op het gebied van service kunnen ondersteunen. U kunt bij hen terecht met vragen en of klachten over producten maar zij plannen en organiseren bijvoorbeeld ook de showroom montages die u met uw vertegenwoordiger heeft besproken.

Om, zeker in het geval van klachten, de procedure en afhandeling zo goed mogelijk te laten verlopen willen wij u vragen om altijd gebruik te maken van deze pagina en de daarop twee beschikbare formulieren.

Als u een klacht over een product heeft dat opgelost zou kunnen worden door het versturen van een nieuw onderdeel of een nieuw product dan kiest u voor het formulier: Meld hier de retour(en) aan. (zie voorwaarden hieronder).

Heeft u een klacht over een product waarbij u onze expertise wenst en er een monteur ter plaatse dient te komen dan gebruikt u het formulier: Service aanvraag (zie voorwaarden hieronder)

Let wel: alle meldingen komen in eerste instantie binnen op onze serviceafdeling en zij bepalen, in overleg met u, de manier waarop wij een klacht behandelen.

 

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en te zorgen dat een retour niet te lang bij u blijft dient u onderstaande procedure te volgen:

 

Meld hier de retour(en) aan.

 

U kunt op 1 formulier meerdere producten aanmelden.

Belangrijk: als u het formulier op de site hebt verstuurd dient u altijd een kopie van de melding te printen en bij het te retourneren product te voegen. Meldt u meerdere producten aan dan dient u ook meerdere kopies bij de producten te voegen.

Onze afdeling service zal na het ontvangen van uw formulier contact met u opnemen met de retour-instructies.

 

LET OP: Retouren worden alleen behandeld als het formulier volledig is ingevuld en (een kopie) is bijgesloten in uw pakket.

U kunt artikelen met de volgende redenen retourneren:
a)    Het artikel is verkeerd geleverd (creditnota)
b)    Het artikel is verkeerd besteld (creditnota – 10% handelingskosten + gemaakte verzendkosten) U zorgt dat de retouren in goede staat op uw kosten geretourneerd worden.
c)    Het artikel heeft fabricage fouten (creditnota)

Na ontvangst van uw retour zullen wij deze binnen 2 weken behandelen.

Korver Holland behoudt te allen tijde het recht om een retour af te keuren. Mochten wij de klacht ongegrond vinden zullen wij hierover contact met u opnemen en zullen wij het artikel terug sturen.

 

Om uw klacht adequaat en naar tevredenheid op te kunnen pakken en af te kunnen wikkelen binnen de kaders van onze garantievoorwaarden verzoeken wij u uw service via deze module aan te melden.

Wij vragen u om hier de klacht te beschrijven en foto's toe te voegen ter verduidelijking van de de klacht. Na verzending ontvangt u binnen 24 uur een ontvangstbevestiging.

Vervolgens verwerken wij de klacht door:
a) telefonisch contact op te nemen met uw klant
b) het versturen van een onderdeel met handleiding - of
c) het inplannen van een service monteur
Voor onze dienstverlening hanteren wij de regels zoals deze gelden conform onze garantievoorwaarden (garantie voorwaarden klik hier)

Dit betekent dat als het een productfout betreft en een servicemonteur wordt ingezet, er in het eerste jaar na aankoop geen kosten in rekening worden gebracht. Na het eerste jaar worden alleen de voorrijdkosten berekend.

Als het geen productfout betreft maar de klacht wordt veroorzaakt door:
a) installatiefout of installatieschade
b) inwerking van kalk
c) vervuilde filters
d) onjuist gebruik van het product
zullen wij de kosten voor het bezoek (voorrijdkosten), de arbeid en de materialen direct in rekening brengen van de consument. Deze kan deze factuur bij onze servicemonteur middels een pinbetaling voldoen.

De tarieven:
a) voorrijdkosten: €  55,00 incl. BTW
b) arbeid: € 15,00 incl. BTW per kwartier
c) materiaal: wij zullen vooraf de prijzen overleggen van eventueel te gebruiken materialen.

Mocht u vragen en of verbeteringen hebben dan verzoeken wij u deze te mailen naar: service@korverholland.com