Neem contact met ons op +31 (0)73 656 80 53 of via dit contactformulier

Klanten service

Onze visie

Korver Holland heeft service hoog in het vaandel staan.
Want alleen een tevreden klant toont zich ook loyaal aan ons.

Daarom hebben wij speciaal voor u een service team op kantoor en monteurs op de weg. Zij zorgen ervoor dat zij u op het gebied van service kunnen ondersteunen. U kunt bij hen terecht met vragen en of klachten over producten maar zij plannen en organiseren bijvoorbeeld ook de showroom montages die u met uw vertegenwoordiger heeft besproken.

Om, zeker in het geval van klachten, de procedure en afhandeling zo goed mogelijk te laten verlopen willen wij u vragen om altijd gebruik te maken van deze pagina en de daarop twee beschikbare formulieren.

Als u een klacht over een product heeft dat opgelost zou kunnen worden door het versturen van een nieuw onderdeel of een nieuw product dan kiest u voor het formulier: Meld hier de retour(en) aan. (zie voorwaarden hieronder).

Heeft u een klacht over een product waarbij u onze expertise wenst en er een monteur ter plaatse dient te komen dan gebruikt u het formulier: Service aanvraag (zie voorwaarden hieronder)

Let wel: alle meldingen komen in eerste instantie binnen op onze serviceafdeling en zij bepalen, in overleg met u, de manier waarop wij een klacht behandelen.

 

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en te zorgen dat een retour niet te lang bij u blijft dient u onderstaande procedure te volgen:

 

Meld hier de retour(en) aan.

 

U kunt op 1 formulier meerdere producten aanmelden.

Belangrijk: als u het formulier op de site hebt verstuurd dient u altijd een kopie van de melding te printen en bij het te retourneren product te voegen. Meldt u meerdere producten aan dan dient u ook meerdere kopies bij de producten te voegen.

Onze afdeling service zal na het ontvangen van uw formulier contact met u opnemen met de retour-instructies.

 

LET OP: Retouren worden alleen behandeld als het formulier volledig is ingevuld en (een kopie) is bijgesloten in uw pakket.

Redenen wanneer een reclamatie ingediend en geaccepteerd kan worden:
1. Schade ontstaan door/ tijdens de levering.Als het product bij u of uw klant met schade geleverd wordt nemen wij natuurlijk onze verantwoordelijkheid.
Hiervoor dient u het retourformulier in te vullen op de webshop van Korver Holland. Lees vooraf de voorwaarden goed door.
2. Foutieve levering vanuit Korver Holland.Ook al proberen wij de leveringen zo secuur mogelijk te verzamelen en te verzenden vanuit één van onze magazijnen,
er kan altijd een fout ontstaan. Wij zullen een foutieve levering, na aanmelding via het retourformulier, beoordelen en verwerken.
3. Te laat geleverd. Korver Holland ontvangt van zijn klanten een gewenste leveringsdatum. We proberen deze altijd aan te houden, echter kunnen we dit nooit garanderen i.v.m. de verschillende factoren die invloed hebben op de levering van uw order. Mocht er onverhoopt een artikel later dan 3 werkdagen na de aangegeven datum op de orderbevestiging geleverd worden dan mag deze retour aangeboden worden.Het artikel moet altijd in de nog ongeopende/ onbeschadigde verpakking retour aangeleverd worden.
4. Commerciële beslissing verkoop. Korver Holland denkt graag met u mee. Daarom hebben we ons buitendienst team uitgebreid en daarmee op dit moment in totaal 8 professionals voor u door de Benelux rondrijden.Speciale verzoeken kunnen altijd besproken worden met uw accountmanager.Contactgegevens van uw accountmanager vindt u terug in uw account van onze webshop.

Redenen waarom Korver Holland een reclamatieverzoek NIET kan accepteren:
1. De consument heeft zich bedacht omdat hij besloten heeft een andere; kleur, merk, model te wensen.
2. Schade door verkeerd gebruik of montage.
3. Ten gevolge van over-voorraad.
4. Verkeerd besteld.
5. Annulering buiten de gestelde termijn. Annuleren is mogelijk op uiterlijk de dag vóór verzending.

Digitale meldingen voor een betere en snellere verwerking: Alle verzoeken kunnen ENKEL digitaal via onze webshop gemeld worden.

Hierbij zijn de volgende gegevens verplicht in te vullen bij uw aanvraag:
1. Het order en/of leveringsnummer.
2. Het artikelnummer.
3. Het ophaaladres.
4. De naam van de contactpersoon/ melder.
5. Een foto of filmpje van de schade.
6. Een foto van het product in zijn geheel. Mits uitgepakt.
7. Een foto van de verpakking.
8. Eventueel extra foto’s, begeleidende filmpjes of documenten.
9. Besproken met …………?

Retour verzoeken worden dus niet meer telefonisch of per mail geaccepteerd en in behandeling genomen.
Retour leveringen zonder aanmelding worden direct vernietigd en er kan geen aanspraak gemaakt worden op eventuele compensatie.
Nieuwe transportpartner voor volumineuze dropshipment zendingen: Korver Holland werkt samen met diverse logistieke partners.
Zo verzorgt DHL de leveringen van onze postorder pakketten.Sanders Fritom verzorgt voor ons de pallet goederen.
Dit zeer gespecialiseerd bedrijf heeft de juiste dekking binnen de Benelux en kan als zeer betrouwbaar en solide gezien worden.
Daarom gaan zij voor Korver Holland ook de dropshipment orders van de losse, grotere en volumineuze goederen
bezorgen bij uw en onze klanten.
Hiermee verwachten wij een hoger leveringsbetrouwbaarheid te bereiken met minder schademeldingen. Dit komt ons allen ten goede.
Leveringsvenster: Sanders Fritom biedt de keuze uit 3 vensters voor leveringstijden. Wij verzoeken u dit duidelijk en expliciet bij uw order te vermelden.
De vensters zijn:
Maandag t/m Vrijdag 8:00uur/ 17:00uur.
Maandag t/m Vrijdag 8:00uur/ 13:00uur.
Maandag t/m Vrijdag 12:00uur/ 17:00uur.
Zonder uw voorkeur zal Korver Holland en/ of Sanders Fritom het venster kiezen dat het beste aansluit op zijn/ haar planning.
Leveringskosten die ontstaan door het niet thuis zijn van een consument op het afgesproken leveringstijdstip worden onherroepelijk doorbelast aan u als opdrachtgever.


Mocht u vragen en of verbeteringen hebben dan verzoeken wij u deze te mailen naar: service@korverholland.com