Neem contact met ons op +31 (0)73 656 80 53 of via dit contactformulier

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen:

 

 

 

Antwoorden:

Wie is Korver Holland en wie kan er kopen?

Korver Holland is van oorsprong importeur met als klanten de Technische Groothandel. Tegenwoordig bestaan onze klanten uit webshops, Doe-Het-Zelf, Sanitairshowrooms, installateurs e.d. Wanneer u als consument onze producten wilt kopen zullen wij u adviseren welke één van onze klanten bij u in de buurt zit. Het is helaas niet mogelijk als consument bij Korver Holland te bestellen. 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Korver Holland doet er alles aan om bestellingen, die voor 15.00 worden geplaatst (mits voorradig) de volgende dag af te leveren. Helaas is dit door diverse omstandigheden niet altijd mogelijk. De levering vindt dan een dag later plaats.Korver Holland kan hier nimmer verantwoordeljijk voor worden gesteld. In het weekend wordt er niet geleverd.

Wanneer levert Korver Holland franco?

Korver Holland hanteert een minimale orderwaarde van € 50,00 exclusief BTW voor franco levering. Wanneer dit niet gehaald wordt berekenen we € 6,75  voor normale zendingen. Voor douchewanden, ligbaden en radiatoren is de minimale orderwaarde € 150,00 en wordt € 30,00 extra berekend als de orderwaarde niet gehaald wordt! Uitzondering zijn het Marinella zitbad 60.4042 en de douchebakken. Onder de € 150,00 wordt hiervoor € 20,00 vrachtkosten voor berekend. Boven de € 150,00 franco! 

Orders met afleveradressen in het buitenland worden extra belast met vrachtkosten, afhankelijk van het afleveradres en de grootte van de order. Deze vrachtkosten zullen we na het ontvangen van de order doorgeven via de mail.

Krijg ik altijd 1% webshopkorting of een extra vooruitbetalingskorting?

Korver Holland beloont de klanten die bestellen via de webshop met een 1% webshopkorting. Helaas geldt dit niet voor alle producten, zoals Geberit. Deze producten worden hiervan uitgesloten.
Hetzelfde geldt voor de eventuele vooruitbetalinsgkortingen. 

Wat zijn de kosten van Dropship-leveringen?

Korver Holland verzorgt ook uw dropship-bestellingen. Wij leveren uw bestelling af bij uw klant. De kosten hiervoor zijn € 6,95 voor leveringen in Nederland en € 9,95 voor leveringen in Belgie. 

 

Kan ik ook vooruitbetalen en heb ik daar inkoopvoordeel bij?

Bij Korver Holland kunt u als zakelijke klant ook met Ideal, Paypal, creditcard, mr.Cash, V Pay, Bancontact/Mister Cash en Sofortbanking betalen. Dit kan in sommige gevallen een inkoopvoordeel opleveren. Informeer naar de voorwaarden. 

 

Kan ik een ander afleveradres selecteren?

Wanneer u de bestelling heeft afgerond en wil afrekenen krijgt u de mogelijkheid een afwijkend afleveradres in te geven. U kunt dit adres opslaan in uw adresboek wanneer u vaker gebruik gaat maken van dit leveradres. Wij raden aan om eenmalige afleveradressen niet op te slaan. 

 

Wat zijn de garantie-bepalingen?

Korver Holland hanteert verschillende garantietermijnen op de producten en deze garantie is een fabrieksgarantie, wat inhoudt dat de garantie wordt toegepast op aantoonbare fabrieksfouten. Slijtage of verkeerd gebruik vallen hier niet onder! 

 

Hoe kan ik in contact komen met Korver Holland?

Telefonisch via 073-6568053, via email, adres is info@korverholland.com, via de chatfunctie op de site (wanneer u bent ingelogd) of via de fax: 073-6562135! 

 

Hoe stuur ik iets retour?

Zie afdeling klantenservice

 

Kan ik zomaar iets retour sturen?

Indien een gegronde klacht de reden is om iets te retourneren kan dit kosteloos, wanneer een verkeerd artikel is besteld of een andere reden waar Korver Holland geen debet aan heeft kan in samenspraak met afdeling verkoop een retourname geaccepteerd worden tegen een vergoeding van 10% van de aanschafwaarde.

 

Wat zijn de betalingscondities?

Wanneer voor de eerste keer besteld wordt vragen wij standaard om een vooruitbetaling. Daarna zal dit betaaltermijn aangepast worden naar 30 dagen netto. In overleg kan hiervan afgeweken worden

 

Ik heb een showroom, wat kan Korver Holland voor mij betekenen?

Informeer bij onze afdeling Verkoop naar de mogelijkheden voor ondersteuning van uw showroom. Wij denken graag mee!

 

Ik heb een webwinkel, hoe kan Korver Holland dit ondersteunen?

Korver Holland biedt u de mogelijkheid om een CSV bestand van ons assortiment te downloaden waarin alle gegevens staan die nodig zijn voor uw webshop. Hierin staan ook de afbeeldingen zonder ons watermerk

 

Alle foto's en lijntekeningen hebben een watermerk, hoe kom ik aan de foto's en de lijntekeningen zonder dit watermerk?

Wanneer u foto's nodig hebt zonder ons watermerk kunnen we u een inlogmogelijkheid geven waarmee u toegang krijgt tot onze afbeeldingen-database alwaar ook lijntekeningen en "exploded views" beschikbaar zijn. Informeer bij onze afdeling verkoop