Neem contact met ons op +31 (0)73 656 80 53 of via dit contactformulier

Over Korver Holland

Korver Holland is een (inter)nationale handelsmaatschappij, gespecialiseerd in het leveren van installatiematerialen voor c.v., gas, sanitair en pvc onderdelen.

Elk door u gewenst onderdeel of artikel is door ons te leveren dankzij onze opgebouwde expertise in im - en export, bemonstering, fabricage en assemblage.

De kennis van het vinden, zonodig laten produceren en aanbieden van onderdelen uit de diverse branches is mede opgebouwd dankzij goede en open samenwerking met onze klanten. Korver Holland staat garant voor betrouwbare, kwalitatieve en vaak ook innovatieve onderdelen.

Dankzij hoge omzetsnelheid en grote inkoopvolumes zijn onze prijzen bijzonder scherp.

Korver Holland is een uiterst solide bedrijf met goed opgeleide en vriendelijke medewerkers. Als wij een afspraak met u maken, dan staat dat ook. Ons gevoel voor service heeft er mede aan bijgedragen dat wij een sterke speler in de markt zijn.

Schroom niet om ons te bellen als u wensen heeft of wellicht suggesties die ons aanbod, onze werkwijze of onze service nog verder kunnen verbeteren. Wij luisteren naar onze klanten!

Rik Korver
Algemeen Directeur